NAGU -  PORTEN TILL  ÅBOLANDS SKÄRGÅRD

Utskärsöar 

   

 


Några utvalda pärlor bland utskären vilka lätt kan nås via reguljär linjetrafik.

 

 

ASPÖ, 21º30'- 59º57'

Om Du vill ta Dig längre ut till den yttre skärgården är Aspö  ett utmärkt mål för en dagsutflykt.  På ön finns bla en intressant naturstig, en liten gästhamn, kajaker att hyra och ett kapell

På Aspö bjuder Monica Aaltonen på lunch eller middag. Måltiderna serverar hon på verandan med en fantastisk utsikt över havet och det rika fågellivet invid stranden.

Före middagen kan Ni passa på att bada bastu och ta ett dopp i det kristallklara vattnet.

Förfrågningar rörande Aspö direkt till Monica Aaltonen, telefon +358 (0)2 4649 105 eller Marika Johansson, telefon + 358 (0)2 4649 130.  

 

 

Ut till Nötö, Aspö och Utö tar Du dig enklast och fördelaktigast med förbindelsebåten ms Eivor som avgår från Nagu Pärnäs.  Båten tar 190 passagerare och har bla restaurang ombord.  Du kan naturligvis även utnyttja en privat taxibåt. 

Ms Eivor avgår måndagar och tisdagar klockan 8:30 samt onsdagar 11:00.  Tillbaka i Pärnäs är Du 17:15 på måndagar och tisdagar samt klockan 22:30 på onsdagar.  Kom ihåg att meddela kaptenen att Du reser tillbaka på eftermiddagen!

Tidtabell 2.6 - 30.8.09


Nötö

 

 

Utö

 

De av Sjöfartsverket upprätthållna nätverket av förbindelsebåtsrutter möjliggör även för icke båtburna gäster att bekanta sig med den yttre skärgården.  Totalt angör förbindelsebåtarna ett hundratal bryggor längs med 13 olika rutter

LÄNKAR

Vi strävar kontinuerligt till att förbättra webbplatsen både visavi uppläggning och innehåll. Alla synpunkter och uppslag är mycket välkomna.
Post till webbmaster

Copyright © NTT Tutech Ab