VÄSTERGÅRD

PIENI SAARISTON RENGASTIE 2018

Mukava kolmen päivän ja kahden yön omaehtoinen pyörämatka jossa yhdistyvät niin kaupunki kuin saaristomaisemat. Pyöräilyosuuksien kokonaispituus on noin 110 km. Matka poljetaan leppoisasti omaan tahtiin asfaltoiduilla teillä. Kaikilla osuuksilla ei ole erillisiä pyöräteitä.

Päivä 1. Turku - Nauvo 55 km
Aamulla lähdette polkemaan, joka omalla tai vuokrapyörällä kohti saaristoa. Mukavia paikkoja pysähtyä ovat Parainen kahviloineen ja kalkkikaivoksineen sekä Sattmarkin kuulu kahvitupa. Matkan varrelle osuu myös useita merkittyjä luontopolkuja. Ensimmäisen yön vietätte valintanne mukaan joko pienessä mutta vilkkaassa Nauvon kirkonkylässä tai maaseudun rauhassa kodikkaasti Västergårdissa.

Päivä 2. Nauvo - Naantali 35 km
Maukkaan aamiaisen jälkeen matka jatkuu tänään Nauvon satamasta yhteysalus m/s Östern:llä Rymättylän. Laivamatkan varrella on mahdollisuus tehdä parin tunnin pysähdys Seilen saarella. Röölän Dikseli-silliperinnekeskus kuvaa hyvin silakkakalastuksen häviävää saaristolaiskulttuuria. Illalla teillä on mukavasti aikaa tutustua mm. Naantalin kaupungin hyvään ravintolatarjontaan.

Päivä 3. Naantali - Turku 15 km
Päivän pyöräilyosuus on lyhyt jotta aamupäivän voitte viettää samoilemassa Naantalissa tai vierailemassa Kultrannan puistossa. Matka päättyy Turkuun missä kokemista varmasti riittää. Matkan päätteeksi voitte myös varata lisäyön Turkuun!

Pieni Saariston rengastie, hinnasto

Hinta/ henkilö
265,00 €
Yhden henkilön huone lisämaksu
60,00 €
Vuokrapyörä laukkuineen
90,00 €
Sähköapyörä laukkuineen
145,00 €
Lisäyö Turussa *** hotellissa
55,00 €

Matkan hinta sisältää majoitukset aamiaisineen (2) kahden hengen huoneessa, tarvittavat lauttaliput sekä reittikuvauksen karttoineen.

Matka toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa kesäkautena joka päivä.

VARAA MATKA!